ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Датум: 21. Maj 2020 10:28 Категорија: Новости

         

                    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ- УПИС У ПРВИ РАЗРЕД
 
Поштовани,

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве у школи, упис првака за школску 2020/2021 годину спроводиће се само у заказаном термину, путем електронског заказивања термина на Порталу еУправа путем услуге- електронско заказивање термина за упис и тестирање детета у ОШ. Наведена услуга на Порталу еУправа биће доступна од 28.маја до 10.јула 2020.године, за термине уписа од 1.јуна до 20.јула 2020.године.
 
Како је лекарски преглед предуслов за упис у први разред, потребно је да је лекарски преглед обављен или да ће бити обављен пре термина који сте одредили за упис детета. Напомињемо још једном да је термин за упис од 1.јуна до 20.јула.
 
Преко апликације еУпис, школа ће по службеној дужности прибавити податаке о ученику који су неопходни за упис (из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта, и из ИЗИС-а о обављеном лекарском прегледу) , тако да није потребно да родитељ доставља ниједан документ школи приликом уписа. Изузетак се једино односи на лекарско уверење које је дете добило пре 16.марта 2020.године, тј. потребно је да родитељ поднесе школи лекарско уверење, ако је преглед детета обављен пре објављивања ванредног стања, односно пре 16.марта 2020.године или је обављен код приватног лекара.
 
За све потребне информације можете се обратити управи школе, путем мејл адресе: [email protected] или путем контакт телефона  012/266-396 , сваким радним даном од 09-12 часова.      
 
 
 
 
                                                                                                              Управа школе

 
 



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај